joi, 12 ianuarie 2012

Adele - Live At The Royal Albert Hall 2011



Am reusit sa iau tot concertul de pe torrente si pot sa va spun ca merita vazut si ascultat (desi eu am ales versiunea DVD5 compilata dupa BlueRay! O voce remarcabila si un spirit viu.

Locatia din care va recomand sa descarcati concertul daca va intereseaza: http://torrents.thepiratebay.org/6866805/Adele__Live_At_The_Royal_Albert_Hall_(2011)_BR2DVD_DD5.1.6866805.TPB.torrent

Concertul se descarca utilizand programelul microtorrent (utorrent) ce poate fi luat direct si instalat utilizand link-ul: http://download.utorrent.com/3.1/utorrent.exe



Adele, pe numele sau adevarat Adele Laurie Blue Adkins, este o cantareata si compozitoare britanica. Adele s-a nascut la 5 mai 1988, in Tottenham, Marea Britanie.

Imprima si lanseaza prima piesa, 'Hometown Glory', la varsta de 16 ani, melodia ajungand pana pe locul 19 in topul de single-uri din Marea Britanie.

In ianuarie 2008 lanseaza si primul sau material discografic, intitulat '19'. Albumul a intrat pe locul 1 in clasamentul britanic care contorizeaza vanzarile de albume. Pana in prezent, albumul de debut al lui Adele s-a vandut la nivel mondial in peste patru milioane de copii.

De pe acest material au fost promovate patru compozitii: 'Hometown Glory', 'Chasing Pavements' 'Cold Shoulder' si 'Make You Feel My Love'.

In martie 2008, Adele a semnat in contract cu cei de la Columbia Records pentru lansarea albumului sau pe teritoriul american. In luna mai, se da startul primului turneu mondial al artistei, 'An Evening with Adele', turneu ce va dura pana in iunie 2009. Interesant este faptul ca in artista a inclus in turneu doar cateva concerte in tara sa natala, unde era extrem de populara. Majoritatea show-urilor au fost programate in SUA.

In 2009, la Premiile Grammy, Adele a castigat la categoriile Best New Artist si Best Female Pop Vocal Performance. Cantareata a primit o scrisoare de felicitare din partea lui Gordon Brown, premierul Marii Britanii. Acesta nu ezita sa o numeasca 'luminita de la capatul tunelului, intr-o societate tulburata din punct de vedere financiar'

Pe 24 ianuarie 2011 apare cel de-al doilea album semnat Adele, '21', un material mult mai matur decat precendentul. Pe '21' isi fac simtita prezenta sonoritatile country.

Pana in prezent, de pe acest album au fost extrase trei single-uri: 'Rolling in the Deep', 'Someone Like You', 'Set Fire to the Rain'.

Fara indoiala, 'nestemata' albumului ramane 'Someone Like You', melodia cu care Adele a ajuns number one in SUA, Marea Britanie, Scotia, Italia, Noua Zeelanda, Cehia, Irlanda si Australia. Si '21' s-a dovedit a fi un album de succes. Discul a intrat in Cartea Recordurilor, fiind singurul album al unei artiste care a stationat 11 saptamani consecutive pe locul 1 in clasamentul de albume din Marea Britanie.

 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu