vineri, 13 ianuarie 2012

Katie Melua - Piece By Piece (live concert)



Acest concert se poate descarca din urmatoarea locatie: http://torrents.thepiratebay.org/6367042/Katie_Melua_Piece_by_Piece_(Concert)_TBS.6367042.TPB.torrent

Katie Melua s-a nascut pe data de 17 septembrie 1984 in Armenia si ea si-a petrecut anii copilariei in capitala Tbilisi dupa care s-a mutat intr-o comunitate mica pe litoralul Batumi, situat pe malul Mării Negre.

Cariera:

Familia ei s-a mutat in anul 1993 cand tatal lui Katie, un medic specialist in probleme de inima a primit o slujba în Belfast, Irlanda de Nord. Katie a plecat impreuna cu familia spre capitala Ulster unde aveau sa locuiasca timp de 5 ani inainte de a se muta din nou, de data aceasta in Londra.

Cand ea avea doar 15 ani a participat la un concurs de talente numit Stars Up Their Nose, sponsorizat de ITV, un canal de televiziune britanic. Ea a castigat acel concurs cu melodia "Without You", un clasic din anii '70 care a fost cantat si de unul dintre idolii ei, Mariah Carey. Dupa ce a absolvit liceul, Katie a participat la Scoala Brit, unde s-a concentrat pe muzica.

La varsta de 16 ani ea a inceput sa compuna piese originale dupa ce a ascultat-o pe cantareata Eva Cassidy. In timp ce se afla la o prezentare de talente, Katie a atras atentia compozitorului si producatorului Mike Batt care a colaborat cu Andrew Lloyd Webber pentru muzicalul The Phantom of the Opera. Mike Batt cauta o solista care putea interpreta atat jazz cat si blues si a fost impresionat de vocea lui Katie. Mike Batt si Katie au semnat un contract cu casa de discuri Dramatico, pentru a realiza cinci albume.

Katie a inceput sa lucreze la albumul ei de debut chiar dupa ce a absolvit scoala in iunie 2003 si a inregistrat cateva melodii originale compuse de ea si Batt.
In luna aprile 2005 Katie Melua a calatorit in Sri Lanka cu organizaţia Salvaţi Copiii pentru o campanie umanitara si in luna mai a aparut la Coachella Valley Music & Arts Festival în Indio, California. La scurt timp dupa aceea ea a sustinut un concert in Trafalgar Square din Londra pentru apoximativ 15.000 de oameni.

De ce este faimoasa Katie Melua?

Katie a devenit faimoasa dupa ce a lansat albumul de debut Call Off The Search (2003),si a cantat melodii celebre precum "The Closest Thing To Crazy" si Do They Know It's Christmas?"

De ce ne place Katie Melua?

Formula de succes pentru Katie Melua a fost o combinatie intre ambitia ei uimitoare si interesul acordat muzicii.
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu