joi, 12 ianuarie 2012

Lady Gaga - The Monster Ball Tour​ At Madison Square Garden 201​1



Astazi a venit randul preferatei mele, nonconformista, talentata, fenomenul numit Lady Gaga!

Concertul poate fi descarcat din urmatoarea locatie: http://torrents.thepiratebay.org/6834315/Lady_Gaga_The_Monster_Ball_Tour_At_Madison_Square_Garden_(2011)_.6834315.TPB.torrent

Fiind in format DVD5 cu video in format NTSC, trebuie facuta doar o mica setare pe player-ul DVD pe...ntru ca imaginea si sunetul sa fie percepute corect.
 

Concertul se descarca utilizand programelul microtorrent (utorrent) ce poate fi luat direct si instalat utilizand link-ul: http://download.utorrent.com/3.1/utorrent.exe
 


Lady Gaga s-a nascut pe data de 28 martie 1986 la Yonkers, New York, Statele Unite si a fost botezata Stefani Joanne Angelina Germanotta.
Si-a vopsit parul blond deoarece in `era neagra` era confundata mereu cu Amy Winehouse.
Numele de scena – Lady Gaga – i-a fost inspirat de melodia `Radio Ga-ga` a trupei Queen.Inainte de a incerca sa se lanseze in show-bizz, ea a urmat cursurile University`s Tisch School of the Arts din New York.
Albumul de debut - "The Fame" - lansat in octombrie 2008, a ajuns pe locul intai in Topuri din Austria, Marea Britanie, Canada si Irlanda si pe locul patru in Australia si Statele Unite.
Pana in iulie 2009, vanzarile materialului depasisera 3 milioane de exemplare.
CD-ul "The Fame" a inclus hit-uri precum "Just Dance", "Poker Face" si "Paparazzi".
In 2009, Lady Gaga a castigat 3 premii la MTV Video Music Awards si a fost desemnata `Rising Star` la evenimentul Billboard Women In Music.
Pe 6 ianuarie 2010 Lady Gaga a castigat doua trofee in cadrul galei People`s Choice Awards 2010 Ea i-a invins pe Adam Lambert, Demi Lovato, Kris Allen si Susan Boyle la categoria `Favorite Breakout Music Artist`. A doua sectiune la care a castigat Lady Gaga este `Favorite Pop Artist`, unde i-a avut ca rivali pe Britney Spears, Katy Perry, Taylor Swift si Black Eyed Peas.
Pe 11 februarie 2010 Lady GaGa, Britney Spears si britanica Lily Allen au fost marile castigatoare ale premiilor Virgin Media 2010. Excentrica Lady GaGa a primit trofeul pentru "Cel mai bun album" .
Pe 16 februarie, la Brit Awards 2010, artista de numai 23 de ani la acea vreme, si-a adjudecat premiul pentru cea mai buna cantareata internationala a anului, pentru cel mai bun album "The Fame" si revelatia anului.Cu o masca din dantela pe fata si o peruca uriasa, castigatoarea i-a dedicat premiile designerului britanic Alexander McQueen, care se sinucisese cu o saptamana inainte de data decernarii premiilor.

susa: Bestmusic
 
   
 

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu