joi, 29 martie 2012

Madonna Louise Veronica Ciccone


Madonna Louise Veronica Ciccone (n. pe 16 august 1958), supranumita « Regina muzicii pop » este o cantareata americana, actrita si compozitoare de muzica pop, castigatoare a mai multor premii Grammy, actrita laureata a Globului de Aur si autoare a mai multor carti.
Nascuta in Bay City, Michigan si crescuta in Rochester Hills, Michigan, Madonna s-a mutat in New York City pentru a deveni dansatoare. Si-a lansat albumul de debut in 1983, de pe care trei melodii au ajuns in top 20 in Statele Unite.
Dupa o interpretare memorabila la prima editie a MTV Video Music Awards din 1984 a piesei „Like a Virgin”,obtine primul hit in Statele Unite si Australia. Albumul care poarta numele piesei a ajuns de asemenea pe locul 1 in Billboard 200.

Citeşte mai mult >>

Stefani Joanne Angelina Germanotta - LADY GAGA


LA  MULTI  ANI  LADY GAGA!

Lady Gaga este o cantareata americana, care a devenit celebra in 2008, cand a lansat piesele Just Dance si Poker Face. Ea este una dintre cele mai controversate aparitii pe scena muzicala internationala, iar revista Forbes a clasat-o pe locul 7 in lista celor mai puternice si influente femei din lume.
Biografia vedetei Lady Gaga

1. Lady Gaga (pe numele ei adevarat Stefani Joanne Angelina Germanotta)  s-a nascut in 28 martie 1986, in New York. A invatat sa cante la pian de la 4 ani, a scris prima ei piesa la 13 si a inceput sa apara pe scena la 14 ani.  Viitoarea vedeta a urmat o scoala catolica si a fost o eleva extrem de dedicata sudiului, insa excentrica.

2. La 17 ani, Stefani a fost admisa la Universitatea din New York, la Tisch School of the Arts. A studiat muzica si a compus eseuri despre arta, religie si politica. A renuntat la universitate dupa un an, pentru a se concentra asupra carierei muzicale, iar tatal sau a ajutat-o platindu-i chiria unui apartament minuscul.

Citeşte mai mult >>

sâmbătă, 17 martie 2012

MAXIMILIAN - volumu' la maxim....ilian!






 in XS Club Rovinari - 17 Martie 2012 ora 22:00


Claudiu Husaru (n. 22 octombrie 1980), cunoscut sub numele de Maximilian, este un cântăreț român de muzică hip hop. Născut în Bacău, și-a început cariera muzicală în 1998 alături de formația Mahsat. Claudiu a atras atenția unor cântăreți precum Grasu XXL și Cheloo, iar în 2002 a lansat alaturi de formația sa Mahsat albumul Laboratoru' la casa de discuri Cat Music.
Primul album solo al lui Maximilian, Volumu' la Maxim...ilian!!!, a fost lansat oficial pe 22 octombrie 2008 pe site-ul oficial al artistului și poartă numele primului single promovat, „Volumu' la Maxim... ilian!!!”.
In prezent lucrează la cel de-al doilea album solo al său, intitulat Maxim, am spus!!!. Acesta este deja promovat de 3 single-uri: „Aseară... (Haș-Haș)”, „Maxim, am spus!!!” in colaborare cu DOC și „Sophie” cu MefX.
Citeşte mai mult >>